lørdag 4. august 2012

Heidi er en luring


Keeper har tødd skikkelig opp og har i sannhet forvandlet seg til en liten tyrann. Heidi synes det kan være skikkelig plagsomt at han ruser på henne og henger i manken hennes som en annen IPO-hund.

Men som oftest prøver hun tålmodig å gå vekk, eller "tukte" han mildt. Sånn som her:Men det hender også at hun ikke gidder mer tull. Og hva gjør hun da?

Jo, da henter hun griseøret som ligger i buret hans, og begynner å late som om hun skal spise det. Keeper kommer selvsagt ilende til på lillebror-vis, og skal se hva hun har. Da legger hun bare griseøret fra seg, og tusler vekk. Så går hun og legger seg bak stolen min og utløser et dypt og langt lettelsens sukk.

Keeper er nå på en elegant måte avledet over til å spise griseøre istedet for å plage gamle damer  ;-)


2 kommentarer:

 1. Fantastisk å se! Heidi er virkelig tålmodig, og det er nesten så jeg synes litt synd på henne! Her har hun hatt all oppmerksomheten alene, så kommer den pelsdotten der og ødelegger harmonien og roen i heimen... Synes Heidi er flink, jeg!!!

  Kom med flere videosnutter- artig å se!!!!

  Fortsatt god helg!

  Klem, Hege:)

  SvarSlett
 2. Ja, hun er så tålmodig at jeg også synes synd på henne. Ser at hun har et litt brustent uttrykk i øynene sine for tiden.. Men, jeg håper (og har troen!) på at dette går seg til :-)

  SvarSlett